Inzamelproject basisscholen

Ook als basisschool kun je batterijen inzamelen. Zo zorg je voor een beter milieu én spaar je voor mooie schoolartikelen. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw school aanmelden bij Stibat.

Download informatiebrochure

Inzamelproject van Stibat voor basisscholen

Speciaal voor basisscholen ontwikkelde Stibat het inzamelproject voor basisscholen. Basisscholen die zich aanmelden, sparen voor mooie producten. Dat werkt zo: als je jouw school hebt aangemeld, dan krijg je voor elke kilo ingezamelde lege batterijen een spaarpunt. De gespaarde punten kun je weer inwisselen voor een waardebon of donatiecoupon. Met de waardebon bestel je artikelen. Zoals springtouwen, steps, games, tablets en andere schoolartikelen. Met de donatiecoupon kun je een donatie doen aan een goed doel. Hoe meer ingezamelde batterijen, hoe meer punten!

Gratis inzamelton en ophalen lege batterijen

Goed om te weten: na aanmelding krijg je een gratis inzamelton voor lege batterijen. Als de ton vol is, dan komt de ophaalservice van Stibat de ton legen. Je hebt hier dus geen omkijken naar.

Lesprogramma’s, werkstukken en meer

Daarnaast bieden we speciaal voor kinderen en docenten op basisscholen een lespakket. Kinderen kunnen op de website informatie downloaden. Bijvoorbeeld voor spreekbeurten en werkstukken. Docenten vinden er lesmateriaal en interessante weetjes. Deze informatie kan tijdens de les gebruikt worden.

Aanmelden inzamelproject basisscholen van Stibat

Meld je school aan als inleverpunt van Stibat. Het is gratis en eenvoudig – en zo draagt ook jouw school een steentje bij aan een beter milieu!

Het inzamelproject is speciaal ontwikkeld voor basisscholen. Het is daarom helaas niet mogelijk om je als instelling in het voortgezet onderwijs of vervolgonderwijs aan te melden.