Download leuke batterijen kleurplaten en ga aan de slag! - Wecycle

Batterijen kleurplaten

Vind jij kleuren ook zo leuk? Pak dan snel je potloden en stiften en download onze leuke batterijen kleurplaten! De kleurplaten zijn allemaal gemaakt op A4 formaat. Je kunt ze dus makkelijk printen. Of misschien ga jij ze wel digitaal inkleuren?

Let op: Stibat is samengegaan met Stichting OPEN. Onder de naam Wecycle voeren we campagnes om de inzameling en recycling van elektrische apparaten, lampen, lege batterijen en (fiets)accu’s te stimuleren. De kleurplaten zijn echter nog niet aangepast. Kijk hier voor meer informatie.

 


Vrolijke Pasen kleurplaat

Een vrolijke kleurplaat vol batter-eitjes. Deze paashaas heeft geen paaseieren in zijn mandje, maar batter-eitjes! En die lege batter-eitjes levert hij natuurlijk in!

Download Pasen kleurplaat


Griezelige Halloween kleurplaat

Hou jij van griezelen? Ga dan aan de slag met onze Halloween kleurplaat. We hebben vliegende, spokende én lichtgevende batterijen verstopt. Kan jij ze ontdekken?

Download Halloween kleurplaat


Feestelijke Sinterklaas kleurplaat

Wist jij dat in heel veel speelgoed batterijen zitten? Daarom levert deze hulp Sinterklaas lege batterijen in. En daarbij wordt hij geholpen door echter batterijen pietjes!

Download Sinterklaas kleurplaat