Spreekbeurt of werkstuk over lege batterijen - Wecycle

Spreekbeurt of werkstuk

Houd je binnenkort een spreekbeurt op school? Of moet je een werkstuk maken? Wij weten een superleuk onderwerp: de inzameling en recycling van lege batterijen. Wij helpen je graag een eind op weg!

Inzameling en recycling batterijen

Je kunt je klasgenoten vertellen waarom het belangrijk is om lege batterijen in te leveren. Waar het dichtstbijzijnde inleverpunt te vinden is. Wat er met de lege batterijen gebeurt nadat je ze hebt ingeleverd. En misschien wil je leraar zelfs wel samen met jou een inzamelactie organiseren voor de hele klas?

Informatiepakket

Op deze website kun je heel veel informatie vinden over de inzameling en recycling van lege batterijen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we alle informatie bij elkaar gezet en een superhandig pakket gemaakt. Dat kun je gebruiken bij het voorbereiden van je spreekbeurt of het maken van je werkstuk.

Download het informatiepakket

Meer weten?

Wil je meer weten? Of zou je extra materiaal voor je spreekbeurt of werkstuk willen ontvangen? Neem contact met ons op.

Let op: Stibat is samengegaan met Stichting OPEN. Onder de naam Wecycle voeren we campagnes om de inzameling en recycling van elektrische apparaten, lampen, lege batterijen en (fiets)accu’s te stimuleren. Het informatiepakket voor spreekbeurten en werkstukken is hierop nog niet aangepast. Kijk hier voor meer informatie.