Educatieve theatershow

In iedere batterij zit nog een plus. Inleveren dus! Deze belangrijke boodschap draagt Batterijheld Henk uit in een grappige en interactieve theatershow voor basisscholen. De theatershow is kosteloos te boeken. Kinderen zullen zijn lijflied ‘O, o batterij’ nog lang meezingen!

 

In deze grappige en educatieve theatershow nemen we kinderen op een unieke en interactieve wijze mee in de wereld van lege batterijen en het belang om deze in te zamelen en te recyclen.

Samen met batterijheld Henk ontdekken de kinderen hoe de batterij is ontstaan, wat er gebeurt als je batterijen niet apart inzamelt en hoe het wél moet. De kinderen mogen tijdens de show meespelen door bordjes omhoog te houden, geluidjes te maken of advies te geven.

“Het was een geweldig leuke en leerzame show, wat is Henk enthousiast, leuk hoor!” – Willibrordusschool uit Diessen

“Het was een geweldige show, alle leerlingen hebben echt genoten!” – OBS De Anwende uit Aalden

“De kinderen van onze school waren erg tevreden over de show van Henk! Leuk en leerzaam!” – Willem van Oranjeschool uit Barneveld

Meer weten over de educatieve theatershow? Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Educatieve theatershow volgeboekt

De educatieve theatershow is voor 2022 volledig volgeboekt. Dat betekent dat je op dit moment geen educatieve theatershow kunt inplannen. Het is wel mogelijk om jouw school op de reservelijst te plaatsen. Indien er een theatershow geannuleerd wordt, nemen we hierover contact op.

Naar reservelijst