Educatieve theatershow

In iedere batterij zit nog een plus. Inleveren dus! Deze belangrijke boodschap draagt Batterijheld Henk uit in een grappige en interactieve theatershow voor basisscholen. De theatershow is kosteloos te boeken. Kinderen zullen zijn lijflied ‘O, o batterij’ nog lang meezingen!

 

In deze grappige en educatieve theatershow nemen we kinderen op een unieke en interactieve wijze mee in de wereld van lege batterijen en het belang om deze in te zamelen en te recyclen.

Samen met batterijheld Henk ontdekken de kinderen hoe de batterij is ontstaan, wat er gebeurt als je batterijen niet apart inzamelt en hoe het wél moet. De kinderen mogen tijdens de show meespelen door bordjes omhoog te houden, geluidjes te maken of advies te geven.

Coronaproof

Vanwege de corona maatregelen hebben we de theatershow aangepast naar 25 minuten. Op die manier kan batterijheld Henk de theatershow meerdere keren achter elkaar spelen voor kleinere groepen kinderen. Coronaproof dus!

Inplannen educatieve theatershow

Het is mogelijk om de theatershow zelf in te plannen. Hiervoor staan meerdere dinsdagen gereserveerd. De educatieve theatershow is voor basisscholen volledig kosteloos. Heb je andere wensen of vragen? Neem contact met ons op.

Inplannen theatershow