Batterij Bewaarbox

Eindigen de lege batterijen bij jou thuis ook in de fruitschaal? Dat kan handiger. Bewaar ze in de Batterij Bewaarbox! Daarmee bewaar je jouw batterijen veilig en op één centrale plek in huis.

Waarom een Batterij Bewaarbox?

In een gemiddeld huishouden bevinden zich 118 batterijen. Een groot deel ervan is niet meer in gebruik en/of leeg. Ze zitten nog in oude apparaten op zolder en liggen dus in de fruitschaal of weggestopt in laatjes. Soms weet je niet eens meer of het nou volle of lege zijn. Daarom heeft Stibat de Batterij Bewaarbox ontwikkeld. Een handige en herkenbare doos om lege batterijen in te bewaren. En is ie vol? Dan schud je de inhoud in een zak en breng je de batterijen naar één van onze ruim 25.000 inleverpunten.

Hoe kom je eraan?

Je kunt een Batterij Bewaarbox bestellen in onze webshop. Hier vind je ook ‘special editions’ met een bijzonder ontwerp in een beperkte oplage. Houd daarnaast onze social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter in de gaten voor winacties. Ook delen we ze gratis uit op evenementen, bijvoorbeeld op de jaarlijkse Huishoudbeurs.

DIY-uitdaging

Om de boxen tegen kostprijs te kunnen versturen, zitten ze plat in folie. Thuis vouw je de Batterij Bewaarbox makkelijk in elkaar, een leuke DIY-uitdaging. In 4 stappen gaat het als volgt:

  • Stap 1: Duw beide uiteinden van het kartonnetje naar elkaar toe, waardoor het bewaardoosje inklapt.
  • Stap 2: Druk aan de binnenkant van het doosje de bodem stevig aan.
  • Stap 3: Druk de 2 smalle vouwranden aan de zijkant van het doosje naar binnen en vouw de bovenste flap (met het ronde gat) naar binnen.
  • Stap 4: Vouw de overgebleven flap dubbel en steek het kleine flapje in de daarvoor bedoelde gleuf.

De Batterij Bewaarbox is klaar voor gebruik!

Afmetingen

Handig om te weten: hieronder staan de afmetingen van de Batterij Bewaarbox nadat je ‘m in elkaar hebt gezet.

  • Lengte: 12,5 cm
  • Breedte: 7,8 cm
  • Hoogte: 7,8 cm, 11,5 cm inclusief opstaande achterzijde

Groot genoeg om op te vallen, maar toch lekker handzaam. En er passen maar liefst 50 lege batterijen in!

Welke kleur kies jij?

Smaken verschillen en elk interieur is anders. De Batterij Bewaarbox is daarom verkrijgbaar in allerlei mooie eigentijdse kleuren. Wat dacht je van donkerblauw, turquoise, roze, groen, taupe of okergeel?

Tijdelijk langere levertijd webshop

In verband met het coronavirus versturen wij één keer per week bestellingen geplaatst in de webshop. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot een week.

Naar webshop