Batterij Bewaarbox

Eindigen de lege batterijen bij jou thuis ook in een laatje? Dat kan handiger. Bewaar ze in de Batterij Bewaarbox! Daarmee bewaar je jouw batterijen veilig en op één centrale plek in huis.

Waarom een Batterij Bewaarbox?

In een gemiddeld huishouden bevinden zich 107 batterijen. Een groot deel ervan is niet meer in gebruik en/of leeg. Ze zitten nog in oude apparaten op zolder of liggen weggestopt in laatjes. Soms weet je niet eens meer of het nou volle of lege zijn. Daarom heeft Stibat de Batterij Bewaarbox ontwikkeld. Een handig en herkenbaar doosje om lege batterijen in te bewaren. En is ie vol? Dan schud je de inhoud in een zak en breng je de batterijen naar één van onze ruim 27.000 inleverpunten.

Hoe kom je eraan?

Je kunt een Batterij Bewaarbox bestellen in onze webshop. Houd daarnaast onze social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter in de gaten voor winacties. Ook delen we ze gratis uit op evenementen, bijvoorbeeld op de jaarlijkse Huishoudbeurs.

Welke kleur kies jij?

Smaken verschillen en elk interieur is anders. De Batterij Bewaarbox is daarom verkrijgbaar in allerlei mooie eigentijdse kleuren. Wat dacht je van donkerblauw, turquoise, roze, groen, taupe of okergeel?

Bestel de Batterij Bewaarbox in onze webshop

De Batterij Bewaarbox is te koop voor slechts € 2,- plus verzendkosten.

Naar webshop