Lege batterijen inleveren bij basisscholen - Stibat

Basisscholen

Ook bij veel basisscholen kun je lege batterijen inleveren. Met elke lege batterij spaart de school voor mooie producten. Goed voor het milieu en de school!

Inzamelproject voor basisscholen

Al zo’n 4.500 basisscholen zamelen batterijen in voor Stichting OPEN. Zij hebben zich aangemeld en op elk van die scholen staat nu een inzamelmeubel. Kinderen van die basisschool kunnen hier lege batterijen inleveren. Voor de school is het dubbel winst: ze zorgen voor een beter milieu én ze sparen een mooi geldbedrag bij elkaar. Dat zit zo: voor elke kilo aan lege batterijen spaart de school € 0,25. In januari of februari van het volgende kalenderjaar wordt het totaal gespaarde geldbedrag aan de school uitbetaald. Zo spaart de school een mooi geldbedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld springtouwen, tablets of andere schoolspullen. Hoe meer ingeleverde lege batterijen, hoe hoger het geldbedrag!

Aangesloten basisscholen

Wil je weten of jouw basisschool meedoet aan het inzamelproject voor basisscholen van Stichting OPEN? Vraag het na. Zo niet, dan kan je school zich natuurlijk aanmelden. Het is gratis en eenvoudig. Zo draagt ook jouw school een steentje bij aan een beter milieu.

Aanmelden inzamelproject basisscholen