Lespakket Batterijen Battle - Wecycle

Lespakket Batterijen Battle

Hoe ga je veilig om met batterijen? Waarom moet je batterijen apart inzamelen? Onze lespakketten voor basisscholen beantwoorden deze vragen én meer. Speciaal voor de Batterijen Battle is er extra lesmateriaal gemaakt voor basisscholen om leerlingen te enthousiasmeren over het inleveren van lege batterijen. Het lesmateriaal is gratis en bestaat uit verschillende onderdelen zoals knutselopdrachten, een online escaperoom, energizer video, proefjes voor in het leslokaal en voor de allerkleinsten het voorleesverhaal van batterij Bartje.

Let op: Stibat is samengegaan met Stichting OPEN. Onder de naam Wecycle voeren we campagnes om de inzameling en recycling van elektrische apparaten, lampen, lege batterijen en (fiets)accu’s te stimuleren. Het lespakket Batterijen Battle is echter nog niet aangepast. Kijk hier voor meer informatie.

Ga de strijd aan met de escaperoom!

Speciaal voor de echte ‘Einsteins’ is er een online escaperoom opgezet om gezamenlijk in de klas te spelen. Klik op de afbeelding om in de omgeving te komen waarin je verschillende opdrachten krijgt. Durf jij het aan?

 

Escaperoom