Lege batterijen inleveren en prijzen winnen

Wil je meedoen met de actie ‘Lege Batterijen? Lever ze in en WIN!’? En kans maken op mooie prijzen? Dat doe je in vier eenvoudige stappen:

  1. Verzamel minimaal 10 lege batterijen;
  2. Stop de lege batterijen in een zakje;
  3. Voeg bij het zakje een briefje met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres;
  4. Lever je zakje in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Klaar!

En, hoe meer zakjes je inlevert, hoe meer kans je maakt op een prijs. Verzamel dus alle batterijen die je kunt vinden. Of vraag je familie en vrienden hun lege batterijen aan je te geven.

Lever ze in en WIN

Inleveren doe je bij de inleverpunten

Overal waar je batterijen of producten met ingebouwde batterijen koopt, staat een inzamelton of -doos. Hier kun je je lege batterijen gemakkelijk inleveren. Bijvoorbeeld bij een supermarkt of een doe-het-zelf winkel. Ook op veel basisscholen vind je inzameltonnen. En overal waar je een zakje inlevert, doe je mee met de actie. Dus ook als je het zakje met lege batterijen bij de chemokar of het gemeentelijk depot inlevert.
Vind het dichtstbijzijnde inleverpunt bij jou in de buurt!

Trekking van de prijswinnaars

Het zakje ligt in de ton, en dan? Alle zakjes gaan naar ons sorteercentrum in Lelystad. Daar worden ze in grote bakken bewaard. Aan het begin van elke maand worden de winnende zakjes uit de bakken getrokken. Dat gebeurt officieel door een gerechtsdeurwaarder: Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders uit Harderwijk. In totaal trekt de gerechtsdeurwaarder 103 zakjes.

Pluim en reischeque winnen

De prijzen zijn reischeques en Pluim cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. De reischeques kun je inwisselen en er mooie reizen of stedentripjes mee boeken. Met de Pluim kies je zelf een mooi cadeau op de website van Pluimen. Belevenissen, cadeaus of je geeft een donatie aan een goed doel. Lees meer over de Pluim: een cadeaubon vol belevenissen.

De prijzen:

  • 1 hoofdprijs van € 1.000,- aan reischeques
  • 2 prijzen van € 500,- aan reischeques
  • 100 Pluim cadeaubonnen van € 25,-

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Prijzen Lever ze in en WIN Stibat1

De prijswinnaars

De namen van de prijswinnaars staan hier. De hoofdprijs reiken we altijd persoonlijk uit. De overige reischeques en Pluim cadeaubonnen (van € 25,-) versturen we per post. Lees de volledige actievoorwaarden.