Meer over ‘Lever ze in en geef ze een nieuw begin!’

Wil jij ook kans maken op een leuke beloning? Stop dan 10 lege batterijen in een zakje bij elkaar en voeg een briefje toe met jouw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Lever het zakje in bij een inleverpunt bij jou in de buurt! Fijn dat jij je lege batterijen inlevert, want daardoor gaan de pluspunten die er nog in zitten niet verloren.

Waar lever je ze in?

Overal waar je batterijen of producten met ingebouwde batterijen koopt, kun je ze kwijt. In totaal zijn er ruim 25.000 inleverpunten. Er is er dus altijd eentje bij jou in de buurt. Denk aan de supermarkt, bouwmarkt, drogist. Ook kun je terecht bij zo’n 5.000 basisscholen. Onze inzamelmiddelen zijn er in verschillende vormen (inzamelmeubels, -zuilen en -dozen) en je herkent ze aan het logo van Stibat. De actie geldt voor elk inleverpunt, ook bij de milieustraat van de gemeente.

Vind een inleverpunt bij jou in de buurt

Het zakje is ingeleverd, en dan?

Alle zakjes gaan naar ons sorteercentrum in Lelystad. Aan het begin van elke maand vindt daar de trekking plaats. Een serieuze zaak! Gerechtsdeurwaarder Jongejan Wisseborn uit Harderwijk trekt in totaal 103 winnende zakjes.

Waar maak je kans op?

Doe je mee met ‘Lever ze in en geef ze een nieuw begin!’, dan maak je iedere maand kans op een heerlijk weekendje weg, een dinerbon of een cadeaubon waar je leuke groene spullen voor in jouw huis, tuin of balkon kunt kopen.

Wat zijn de actievoorwaarden?

De volledige actievoorwaarden van de maandelijkse ‘Lever ze in en geef ze een nieuw begin!’-actie lees je hier.

Benieuwd of jij de gelukkige bent?

Check hier of jij deze maand een van de 103 gelukkigen bent!