Ontvang een Batterij Bewaarbox bij jou in het winkelcentrum

18 mei 2019 t/m 02 augustus 2019 2 minuten leestijd

Wil jij ook zo’n handige Batterij Bewaarbox? Kom deze gratis ophalen bij het promotieteam van Stibat in het winkelcentrum bij jou in de buurt!

In iedere winkel waar je batterijen kunt kopen, kun je na gebruik de lege batterijen ook weer inleveren. Het is belangrijk om lege batterijen in te leveren omdat batterijen gerecycled kunnen worden. Zo krijgt een batterij een tweede leven … misschien wel in jouw kaasschaaf, fiets of pan!

Om hier bekendheid aan te geven is het promotieteam van Stibat dit jaar in verschillende winkelcentra aanwezig. En wanneer je bij ons langskomt ontvang je gratis een handige Batterij Bewaarbox!

Waar en wanneer

Wil je weten wanneer we in het winkelcentrum staan bij jou in de buurt? Kijk hieronder voor het overzicht.

Zaterdag 13 juli – Schiedam
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur in winkelcentrum Spaland in Schiedam. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 20 juli – Middelburg
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur in het centrum van Middelburg op de kruising van de Segeersstraat met de Lange Delft. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 27 juli – Geldermalsen
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur in het centrum van Geldermalsen ter hoogte van de Hema in de Geldersestraat. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Vrijdag 2 augustus – Amstelveen
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur op de Markt van Amstelveen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 10 augustus – Dongen
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur op het Looiersplein in het centrum van Dongen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 17 augustus – Tubbergen
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur voor de Plus Supermarkt in het centrum van Tubbergen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 24 augustus – Noordwijkerhout
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur in de Dorpsstraat in Noordwijkerhout. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 31 augustus – Houten
Het promotieteam van Stibat staat tussen 10.00 uur – 16.30 uur in winkelcentrum Het Rond in Houten. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Staat jouw winkelcentrum er (nog) niet bij?
Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe locaties. Kom nog eens terug en wie weet staan we binnenkort in het winkelcentrum bij jou in de buurt!

  • Dit artikel delen: