Lege batterijen inleveren = prijzen winnen!

1 november 2017 2 minuten leestijd

Lege batterijen inleveren loont! Lees hier het verhaal van een hoofdprijswinnaar.

Als je lege batterijen inlevert, kun je daarmee elke maand mooie prijzen winnen. En meedoen is heel eenvoudig. Brigitte Jacobs uit Eindhoven won de hoofdprijs in de juli-trekking, een reischeque van maar liefst 1.000 euro!

Reischeque gewonnen!

“We waren net één minuut terug van een vakantie in Spanje toen Jeanine van Stibat mij belde”, vertelt Brigitte. “Eerst dacht ik nog even dat het mijn baas was, omdat zij ook Jeanine heet. Maar toen hoorde ik dat ik een reischeque had gewonnen met het inleveren van lege batterijen. Hartstikke leuk! Dat is nog eens fijn thuiskomen.”

hoofdprijswinnaar 2017

Met de hele familie naar Kroatië

“We leveren onze lege batterijen al jaren in, meestal bij de supermarkt. Als deze actie er niet was, zouden we dat ook doen. Maar dat je er ook nog prijzen mee kunt winnen, maakt het natuurlijk wel extra leuk. Meestal heb ik niet zoveel geluk met spelletjes, dus ik ben erg blij met deze reischeque. Die kan ik mooi gebruiken om met mijn gezin naar Kroatië te gaan. In totaal zijn we dan met z’n elven: m’n eigen gezin én m’n ouders, broer en zussen want die hebben besloten met ons mee te gaan. Gezellig hoor. En dat allemaal dankzij een zakje lege batterijen. Ja, ik vind dit echt een goede actie van Stibat!”

Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Elke maand worden er 103 prijzen verloot onder de deelnemers aan de actie Lever ze in en WIN! Lees er meer over en doe mee!

Lever ze in en WIN!

 

Bekijk het zelf

Alle in Nederland ingezamelde batterijen gaan naar sorteercentrum Van Peperzeel in Lelystad. Hier wordt ook elke maand bepaald wie de 103 prijzen winnen. Dat gebeurt heel officieel door een gerechtsdeurwaarder van Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders uit Harderwijk. In deze video kun je zien hoe dat in z’n werk gaat.

  • Dit artikel delen: