Meer over ‘Lever ze in en WIN!’

Stop 10 batterijen in een zakje, samen met een briefje met daarop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en lever deze in bij een inleverpunt bij jouw in de buurt! Zo ben je niet alleen bewust bezig voor het milieu, maar maak je ook nog eens kans op mooie prijzen.

Waar lever je ze in?

Overal waar je batterijen of producten met ingebouwde batterijen koopt, kun je ze kwijt. In een inzamelton, -doos of -meubel. Van supermarkt tot bouwmarkt. Ook op veel basisscholen vind je inzameltonnen. De actie geldt voor elk inleverpunt, ook bij de chemokar of milieustraat van de gemeente. Er zijn meer dan 25.000 inleverpunten Vind het dichtstbijzijnde inleverpunt bij jou in de buurt  .

Het zakje ligt in de ton, en dan?

Alle zakjes gaan naar ons sorteercentrum in Lelystad. Aan het begin van elke maand vindt daar de trekking plaats. Gerechtsdeurwaarder Jongejan Wisseborn uit Harderwijk trekt in totaal 104 winnende zakjes.

 

Wat kun je winnen?

Doe je mee met ‘Lever ze in en WIN!’ dan maak je elke maand kans op reischeques en Pluim cadeaubonnen. Met de reischeques boek je een vakantie of stedentrip en met de Pluim cadeaubonnen kies je zelf een mooie belevenis, cadeau of donatie op www.pluimen.nl.

Wat zijn de actievoorwaarden?

De volledige actievoorwaarden van de maandelijkse ‘Lever ze in en WIN!’ actie lees je hier.

Benieuwd of je gewonnen hebt?

Check hier of jij een van de gelukkige prijswinnaars bent!