Actievoorwaarden

Mooie prijzen winnen én iets goeds doen voor het milieu? Doe mee aan de maandelijkse winactie ‘Lever ze in en WIN!’. Lees hier de volledige actievoorwaarden.

Mooie prijzen winnen én iets goeds doen voor het milieu? Stop 10 lege batterijen in een zakje samen met een briefje met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Lever het zakje in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Hoe meer zakjes je inlevert, hoe meer kans je maakt op een prijs! Lees hieronder de volledige actievoorwaarden. Op deze actievoorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 1. Ben je 16 jaar en ouder? Woon je in Nederland? Dan kun je aan de actie meedoen. Dit doe je door (in ieder geval) je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer op een briefje te schrijven. Dat briefje doe je samen met 10 lege batterijen in een zakje. Het zakje stop je in een inzamelton of -doos. Dit kan bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Waar die zijn, vind je hier.
 2. Stibat is niet verantwoordelijk als deelnemers onjuiste, onvolledige of onleesbare adresgegevens opgeven.
 3. Je kunt alleen (zogenoemde) huishoudelijke batterijen per 10 stuks inleveren. Alle overige (bijzondere) batterijen zijn uitgesloten voor deelname.
 4. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je kunnen laten zien dat je toestemming hebt van een ouder of voogd om mee te doen met de actie.
 5. De actie loopt van 1 januari 2021 tot en met 31 maart 2021.
 6. Prijzenpakket: elke maand 1 reischeque van € 1.000,-, 3 reischeques van € 400,- en 100 Pluim cadeaubonnen met een waarde van € 25,-.
 7. De reischeque kun je alleen gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van één of meer reizen uit het reisaanbod van TUI Nederland. Met uitzondering van Kras.
 8. De reischeques zijn 3 jaar geldig. Je kunt de reischeques gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van een reis uit reisaanbod van TUI Nederland. Dit staat op de reischeque aangegeven. Het inwisselen van de cheque kan bij alle reisbureaus die de vermelde merken verkopen, behalve Kras. Staat er geen datum van uitgifte op de reischeque? Dan is deze reischeque geldig tot 1 januari 2024. De reischeques zijn niet te gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van reizen die je via internet boekt. De reischeques zijn niet tegen contant geld te verzilveren. Verder gelden de voorwaarden zoals die op de reischeques staan vermeld.
 9. De Pluim cadeaubonnen kun je besteden op www.pluimen.nl/pluim-verzilveren. Op de website staan allerlei belevenissen en andere cadeaus met een minimale waarde van € 25,-. De voorwaarden gelden zoals aangegeven op www.pluimen.nl.
 10. De eerste trekking, voor januari 2021, vindt plaats op 1 februari 2021. En vervolgens op elke eerste werkdag van de volgende maand.
 11. Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders uit Harderwijk trekt de zakjes met lege batterijen en de prijswinnaars.
 12. Alle hoofdprijswinnaars krijgen op het door hen opgegeven telefoonnummer of e-mailadres bericht. De overige prijswinnaars krijgen de prijs per post thuis gestuurd. De naam en de woonplaats maken we bekend op de website van Stibat: www.legebatterijen.nl.
 13. De naam en de woonplaats van de prijswinnaars en de foto’s van de prijsuitreiking kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
 14. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting wordt door Stibat voldaan.
 15. Stibat aanvaardt geen aansprakelijkheid als de actie vanwege wettelijke bepalingen geheel of gedeeltelijk moet worden gewijzigd.
 16. De organisator is Stibat (postbus 719, 2700 AS Zoetermeer). Stibat handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Medewerkers van Stibat en van het Gerechtsdeurwaarderskantoor Jongejan Wisseborn in Harderwijk mogen niet met de actie meedoen.
 17. Eventuele klachten over deze actie kun je (uitsluitend) schriftelijk indienen bij Stibat via postbus 719, 2700 AS Zoetermeer.
 18. Door deel te nemen, stem je in met bovenstaande voorwaarden.