Actievoorwaarden

Wil jij ook kans maken op een leuke beloning én lege batterijen een nieuw begin geven? Doe dan mee aan de maandelijkse actie ‘Lever ze in en geef ze een nieuw begin!’. Lees hier de volledige actievoorwaarden.

Stop 10 lege batterijen in een zakje, samen met een briefje met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Lever het zakje in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Hoe meer zakjes je inlevert, hoe meer kans je maakt op een beloning! Lees hieronder de volledige actievoorwaarden. Op deze actievoorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 1. Ben je 16 jaar en ouder? Woon je in Nederland? Dan kun je aan de actie meedoen. Dit doe je door (in ieder geval) je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer op een briefje te schrijven. Dat briefje doe je samen met 10 lege batterijen in een zakje. Het zakje stop je in een inzamelmeubel, -zuil of -doos. Dit kan bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Waar die zijn, vind je hier.
 2. Stibat is niet verantwoordelijk als deelnemers onjuiste, onvolledige of onleesbare adresgegevens opgeven.
 3. Je kunt alleen (zogenoemde) huishoudelijke batterijen per 10 stuks inleveren. Alle overige (bijzondere) batterijen zijn uitgesloten voor deelname.
 4. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je kunnen laten zien dat je toestemming hebt van een ouder of voogd om mee te doen met de actie.
 5. De actie loopt van 1 april 2021 tot en met 31 december 2021.
 6. Beloningenpakket: elke maand 3x Groen weekendje weg in eigen land t.w.v. € 445,-, 20x Support your locals dinerbon t.w.v. € 50,- en 80x Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-.
 7. De beloning ‘Groen weekendje weg in eigen land’ bestaat uit een reischeque van Center Parcs t.w.v. € 445,-. De reischeque is niet niet tegen contant geld te verzilveren. De reischeque is 3 jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Staat er geen datum van uitgifte op de reischeque? Dan is de reischeque geldig tot 1 april 2024. Verder gelden de voorwaarden zoals die op de reischeques staan vermeld. Neem voor overige vragen over de voorwaarden contact op met Center Parcs.
 8. De beloning ‘Support your locals dinerbon’ bestaat uit een Dinerbon t.w.v. € 50,-. De Dinerbon is niet tegen contant geld te verzilveren. De Dinerbon is 5 jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Staat er geen datum van uitgifte op de Dinerbon? Dan is de Dinerbon geldig tot 1 april 2026. Neem voor vragen over de voorwaarden contact op met Dinerbon.
 9. De beloning ‘Nationale Tuinbon’ bestaat uit een Nationale Tuinbon kaart t.w.v. € 25,-. De Nationale Tuinbon is niet tegen contant geld te verzilveren. De Nationale Tuinbon is 3 jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Staat er geen datum van uitgifte op de Nationale Tuinbon? Dan is de Nationale Tuinbon geldig tot 1 april 2024. Neem voor vragen over de voorwaarden contact op met Nationale Tuinbon.
 10. De eerste trekking, voor april 2021, vindt plaats op 3 mei 2021. En vervolgens op elke eerste werkdag van de volgende maand.
 11. Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders uit Harderwijk trekt de zakjes met lege batterijen en degenen die een beloning ontvangen.
 12. Degenen die een beloning ontvangen krijgen op het door hen opgegeven telefoonnummer of e-mailadres bericht. De beloningen ‘Groen weekendje weg in eigen land’ en ‘Support your locals dinerbon’ worden per post thuis gestuurd. De beloning ‘Nationale Tuinbon’ wordt per e-mail verzonden.
 13. De naam en de woonplaats van degenen die beloond worden maken we bekend op de website van Stibat: www.legebatterijen.nl.
 14. De naam en de woonplaats van degenen die beloond worden, kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
 15. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting wordt door Stibat voldaan.
 16. Stibat aanvaardt geen aansprakelijkheid als de actie vanwege wettelijke bepalingen geheel of gedeeltelijk moet worden gewijzigd.
 17. De organisator is Stibat (postbus 719, 2700 AS Zoetermeer). Stibat handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Medewerkers van Stibat en van het Gerechtsdeurwaarderskantoor Jongejan Wisseborn in Harderwijk mogen niet met de actie meedoen.
 18. Eventuele klachten over deze actie kun je (uitsluitend) schriftelijk indienen bij Stibat via postbus 719, 2700 AS Zoetermeer.
 19. Door deel te nemen, stem je in met bovenstaande voorwaarden.