Coronaproof educatieve theatershow inplannen

Leuk dat je de educatieve theatershow van Stibat over lege batterijen wilt inplannen voor jouw school. Via deze pagina kun je zelf een datum kiezen die voor jullie goed uitkomt. Lees onderstaande informatie door en plan meteen jouw theatershow(s) in!

Aantal theatershows

Henk ‘de Batterijenman’ kan op jouw school 1 tot 4 theatershows van 25 minuten spelen. Op die manier kan Henk de theatershow meerdere keren achter elkaar spelen voor kleinere groepen, coronaproof dus! Het aantal gewenste theatershows kun je bij het inplannen aangeven. Daarbij houden we de volgende planning aan:

 • 9.00 uur – Henk aanwezig & opbouw
 • 10.00 uur – Theatershow 1
 • 10.35 uur – Theatershow 2
 • 11.10 uur – Theatershow 3
 • 11.45 uur – Theatershow 4
 • 12.10 uur – Einde & afbouw

Uitleg zelf inplannen theatershow

In onderstaand overzicht zie je groene datums staan. Dit zijn de datums die beschikbaar zijn (meestal dinsdagen). Je kunt rechtsboven op de pijltjes klikken om naar een vorige of volgende maand te gaan.

 1. Klik op de datum die je wilt inplannen.
 2. Klik het tijdstip van 9.00 uur aan en klik vervolgens op de groene button Bevestigen.
 3. Er verschijnt een formulier in beeld met een aantal praktische vragen. Als je deze hebt ingevuld klik je onderaan op de groene button Afspraak plannen.
 4. Er verschijnt een bedankpagina in beeld. Ook ontvang je automatisch per e-mail een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres.
 5. Later ontvang je vanuit Stibat nog een e-mail met alle informatie over de educatieve theatershow.