Stibat ambassadeur van ADE Green

Stibat is dit jaar trotse ambassadeur van ADE Green, dat op woensdag 17 oktober 2018 plaatsvindt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. ADE Green is dé conferentie op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verandering in de muziek- en festival industrie.

Duurzaamheid 

Stibat is de organisatie die zich bezighoudt met de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. Wij streven naar maximaal hergebruik van producten en grondstoffen en minimaliseren waardevernietiging. Duurzaamheid is een onderwerp dat bij ons hoog in het vaandel staat. 

Binnen de muziek- en festival industrie zijn veel batterijen en accu’s in omloop. Denk bijvoorbeeld aan batterijen in (draadloze) microfoons, ontvangers of (draadloze) koptelefoons. Het is belangrijk dat batterijen en accu’s op een milieuvriendelijke manier worden afgedankt wanneer ze leeg zijn. Batterijen bevatten namelijk waardevolle grondstoffen die hergebruikt kunnen worden. Organisaties die advies of ondersteuning willen over het opslaan, inzamelen of recyclen van batterijen, kunnen bij Stibat terecht. 

ADE Green

Dit jaar vindt de zesde editie van ADE Green Lees meer over ADE Green en bemachtig je tickets  plaats. De sprekers op ADE Green richten zich op vraagstukken als: hoe kunnen we festivalbezoekers aanmoedigen en motiveren om bij te dragen aan sociale en duurzame acties? Hoe kunnen we verder kijken dan de ‘nemen, gebruiken en weggooien’ mentaliteit? Daarnaast zullen er ook hands-on workshops gegeven worden en zijn er paneldiscussies over verschillende onderwerpen.

Wat kan Stibat voor jou betekenen?

Stibat is een betrouwbare partner voor het inzamelen, hergebruiken, onderhouden, opknappen of recyclen van batterijen en accu’s. Wij bieden verantwoorde diensten en oplossingen die bijdragen aan een circulaire economie.

Bekijk onze diensten en oplossingen