In iedere winkel waar je batterijen kunt kopen, kun je na gebruik de lege batterijen ook weer inleveren. Het is belangrijk om lege batterijen in te leveren omdat batterijen gerecycled kunnen worden. Zo krijgt een batterij een tweede leven … misschien wel in jouw kaasschaaf, fiets of pan!

Om hier bekendheid aan te geven is het promoteam van Stibat dit jaar in verschillende winkelcentra aanwezig. En wanneer je bij ons langskomt ontvang je gratis een handige Batterij Bewaarbox!

Waar en wanneer

Wil je weten wanneer we in het winkelcentrum staan bij jou in de buurt? Kijk hieronder voor het overzicht.

Zaterdag 25 november – Schiedam
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum de Passage te Schiedam. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 2 december – Sittard
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in het stadscentrum te Sittard. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden bij de Limbrichterstraat (kruising Kerkstraat).

Zaterdag 9 december – Barendrecht
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Staat jouw winkelcentrum er (nog) niet bij?
Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe locaties. Kom nog eens terug en wie weet staan we binnenkort in het winkelcentrum bij jou in de buurt!