In iedere winkel waar je batterijen kunt kopen, kun je na gebruik de lege batterijen ook weer inleveren. Het is belangrijk om lege batterijen in te leveren omdat batterijen gerecycled kunnen worden. Zo krijgt een batterij een tweede leven … misschien wel in jouw kaasschaaf, fiets of pan!

Om hier bekendheid aan te geven is het promoteam van Stibat dit jaar in verschillende winkelcentra aanwezig. En wanneer je bij ons langskomt ontvang je gratis een handige Batterij Bewaarbox!

Waar en wanneer

Wil je weten wanneer we in het winkelcentrum staan bij jou in de buurt? Kijk hieronder voor het overzicht.

Zaterdag 23 september – Diemen
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Diemerplein te Diemen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden naast de Albert Heijn.

Zaterdag 7 oktober – Weert
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Muntpassage te Weert. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden op het plein ter hoogte van de (oude) V&D.

Zaterdag 14 oktober – Hoogeveen
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Tamboerpassage te Hoogeveen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 21 oktober – Wageningen
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in het stadscentrum te Wageningen. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden op het marktplein.

Zaterdag 28 oktober – Dronten
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in Stadscentrum Suydersee te Dronten. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 4 november – Uithoorn
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Zijdelwaard te Uithoorn. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden bij het pleintje ter hoogte van de Jumbo.

Zaterdag 11 november – Almelo
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in het centrum te Almelo. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden op de Koornmarkt.

Zaterdag 18 november – Oosterhout
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Arendshof te Oosterhout. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden bij de Oostelijke in-/uitgang van winkelcentrum Arendshof II, ter hoogte van Beter Horen.

Zaterdag 25 november – Schiedam
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum de Passage te Schiedam. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Zaterdag 2 december – Sittard
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in het stadscentrum te Sittard. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox! Je kunt ons vinden bij de Limbrichterstraat (kruising Kerkstraat).

Zaterdag 9 december – Barendrecht
Het promoteam van Stibat staat tussen 11.00 uur – 17.00 uur in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Kom langs en ontvang een Batterij Bewaarbox!

Staat jouw winkelcentrum er (nog) niet bij?
Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe locaties. Kom nog eens terug en wie weet staan we binnenkort in het winkelcentrum bij jou in de buurt!