Met jouw lege batterijen naar Bokado op Tina Festival?

21 september 2019 t/m 22 september 2019 2 minuten leestijd

Neem je lege batterijen mee naar het Tina Festival en lever ze in op de stand van Stibat. Dan krijg je sowieso een tof cadeautje én maak je kans op een meet & greet met Bokado! Kom je gezellig bij ons langs?

Je denkt er misschien niet bij na, maar het is echt waar. Gemiddeld liggen er wel 118 batterijen Vind hier meer weetjes en wist-je-datjes over batterijen  in een huis! Het inleveren van lege batterijen is belangrijk. Uit de lege batterijen worden namelijk grondstoffen teruggewonnen. Hiermee worden weer nieuwe producten gemaakt, zoals een pan, kaasschaaf of fiets. Dat is goed voor het milieu. Zo sparen we samen de wereld!

Lever jouw lege batterijen in op Tina Festival!

Ook op het Tina Festival kun je jouw lege batterijen inleveren bij de stand van Stibat. Als je voor 12.30 uur 10 lege batterijen inlevert in een zakje met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, krijg je sowieso een leuk cadeautje (op=op) én maak je kans op een meet & greet met Bokado! We trekken iedere dag 10 prijswinnaars: dus hoe meer zakjes je inlevert, hoe meer kans je maakt. Zoek daarom in huis álle lege batterijen op en vergeet ze niet mee te nemen naar het Tina Festival!

Ps. Je speelt automatisch mee met onze maandelijkse winactie ‘Lever ze in en WIN!’ Print hier het briefje voor in je zakje met lege batterijen  .

Meet & greet met Bokado

Heb je geen meet & greet gewonnen met het inleveren van jouw lege batterijen? Geen paniek! Er zijn iedere dag nog ongeveer 80 meet & greet plekken beschikbaar voor jongeren die in de rij komen staan bij de stand. De meet & greet begint beide dagen om 13.00 uur, dus zorg dat je ruim op tijd bent om 1 van de 80 plekken te bemachtigen. Wie weet sta jij dan binnenkort op de foto met Bokado!

Gratis beauty behandelingen

Maar er is nog veel meer leuks te doen bij de stand van Stibat: laat onze beauty experts jouw haar invlechten, je nagels lakken of krijg een beauty touch up. Want je mooi voelen geeft energie! Schrijf je bij de stand van Stibat in voor één van de beauty behandelingen, zodat je niet in de rij hoeft te staan. Ben er op tijd bij, want vol=vol.

Win een Pathé Giftcard met jouw selfie

Ben jij helemaal opgeladen na jouw beauty behandeling? Bekijk het resultaat in de selfie mirror en deel jouw selfie met al je vrienden op Insta. Gebruik je daarbij #oplaadselfie en volg je @Batterijhelden? Dan maak je óók nog kans op 1 van de 10 Pathé Giftcards van € 15,-. Vergeet niet je profiel op openbaar te zetten, zodat we jouw foto kunnen zien.

Lees hier de volledige actievoorwaarden.

  • Dit artikel delen: