Lever ze in en WIN! op de Huishoudbeurs

22 februari 2020 t/m 01 maart 2020 < 1 minuten leestijd

Neem je lege batterijen mee naar de Huishoudbeurs, lever ze in op de stand van Stibat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,-!

Van 22 februari t/m 1 maart 2020 verandert de RAI in Amsterdam weer in de gezelligste huiskamer van Nederland voor het grootste én leukste vriendinnenfeest van het land: de Huishoudbeurs. Wij zijn erbij! Kom je gezellig bij ons langs?

Je vindt onze stand richting het einde van hal 1 (Home Sweet Home) en vóór het terras, standnr. 01.258.

Lever je lege batterijen in en WIN!

Inleveren loont, óók op de Huishoudbeurs. Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen, stop ze per 10 stuks in een zakje met daarbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en lever ze in bij onze stand. Je ontvangt gegarandeerd een leuk cadeau!

Daarnaast verloten we tijden de Huishoudbeurs dagelijks onder alle inleveraars 5 Pluim cadeaubonnen t.w.v. € 15,-. Lever jij de meeste zakjes in? Dan belonen wij jou met een reischeque t.w.v. € 500,-! Genoeg reden om alvast te beginnen met sparen, toch?

Ps. Je speelt automatisch mee met onze maandelijkse winactie ‘Lever ze in en WIN!’.

Doe mee aan de “Memory game”

Stap het podium op en zoek zo snel mogelijk de juiste afbeeldingen bij elkaar. Wanneer jij aan het einde van de beursdag de hoogste score hebt behaald win je de dagprijs: een Pluim cadeaubon t.w.v. € 50,-!

Laad je mobieltje op met onze “Oplaadschommel”

Heeft je mobiele telefoon tijdens de beurs geen energie meer? Maak dan zeker gebruik van onze oplaadschommel. Schommel er op los en je mobieltje heeft weer energie voor 10!

Lees hier de volledige actievoorwaarden.

  • Dit artikel delen: