Lever ze in en WIN! op de Huishoudbeurs

16 februari 2019 t/m 24 februari 2019 1 minuten leestijd

Neem je lege batterijen mee naar de Huishoudbeurs, lever ze in op de stand van Stibat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,-!

Van 16 t/m 24 februari 2019 verandert de RAI in Amsterdam weer in de gezelligste huiskamer van Nederland voor het grootste én leukste vriendinnenfeest van het land: de Huishoudbeurs. Wij zijn erbij! Kom je gezellig bij ons langs?

Je vindt onze stand aan het begin van hal 2 (Festival Fantastique), standnr. 02.200.

Lever je lege batterijen in en WIN!

Inleveren loont, óók op de Huishoudbeurs. Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen, stop ze per 10 stuks in een zakje met daarbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en lever ze in bij onze stand. Je ontvangt gegarandeerd een leuk cadeau!

Daarnaast verloten we tijden de Huishoudbeurs dagelijks onder alle inleveraars 5 Pluim cadeaubonnen t.w.v. € 15,-. Lever jij de meeste zakjes in? Dan belonen wij jou met een reischeque t.w.v. € 500,-! Genoeg reden om alvast te beginnen met sparen, toch?

Ps. Je speelt automatisch mee met onze maandelijkse winactie ‘Lever ze in en WIN!’ Print hier direct het briefje voor in je zakje met lege batterijen.  .

Doe mee aan de “Oplaad Quiz”

In onze levensgrote batterijoplader vragen we je het hemd van het lijf over lege batterijen. Heb jij de meeste vragen juist beantwoord dan ontvang je sowieso een cadeau en maak je kans op een Pluim cadeaubon t.w.v. € 15,-. Zo laadt jouw eigen batterij ook weer lekker op! 

Beleef de “Energiebol”

Heb je tijdens de beurs even geen fut meer? Wij voorzien je van een gratis energie boost! Onze bol geeft je zoveel energie dat je haren er recht van overeind gaan staan. Maak van dat moment een mooie foto, deel ‘m op Facebook of Instagram en tag @legebatterijen. De 4 leukste en gezelligste foto’s worden beloond met een Pathé giftcard t.w.v. € 25,-! 

Lees hier de volledige actievoorwaarden. 

  • Dit artikel delen: