Van 17 t/m 25 februari 2018 verandert de RAI in Amsterdam weer in de gezelligste huiskamer van Nederland voor het grootste én leukste vriendinnenfeest van het land: de Huishoudbeurs. Wij zijn erbij! Kom je gezellig bij ons langs?

Je vindt onze stand in het midden van hal 2 (Festival Fantastique), standnr. 02.304.

Lever je lege batterijen in en WIN!

Inleveren loont, óók op de Huishoudbeurs. Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen bij je thuis, je familie en je buren, stop ze per 10 stuks in een zakje met daarbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en lever ze in bij onze stand. Onder alle inleveraars verloten we 45 Pluim cadeaubonnen t.w.v. €15,-! Lever jij de meeste zakjes in? Dan belonen wij jou met een Pluim cadeaubon t.w.v. €500,-! Genoeg reden om alvast te beginnen met sparen, toch?

Ps. Je speelt automatisch mee met onze maandelijkse winactie ‘Lever ze in en WIN!’.

Beleef de “Battereis” in Virtual Reality

Ook zo benieuwd wat er met je lege batterijen gebeurt nadat je ze hebt ingeleverd? Reis met ze mee en beleef de “Battereis” middels Virtual Reality! Let daarbij goed op; van de letters die je tijdens je reis tegenkomt, kun je een woord maken. Weet jij het juiste woord? Dan maak je kans op een mooie prijs!

Strike a pose!

Maak samen met je vriend of vriendin een selfie in onze fotobooth, print ‘m uit en deel ‘m op onze Facebookpagina. De leukste en gezelligste foto’s worden beloond met een Pluim cadeaubon t.w.v. €15,-!

Lees hier de volledige actievoorwaarden.