Bekijk onze educatiematerialen op NOT 2019

22 januari 2019 t/m 26 januari 2019 1 minuten leestijd

Wil jij meer weten over het inzamelproject voor basisscholen? Of over de speciale lespakketten? Kom bij ons langs tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

Van 22 t/m 26 januari 2019 wordt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) gehouden in Jaarbeurs Utrecht. De NOT is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich onder andere op het Primair Onderwijs (basisscholen). Wij zijn erbij! Kom je bij ons langs

We maken deel uit van de stand van Podium voor Onderwijs, welke je kunt vinden in hal 1, standnr. 01.E113.

Inzamelproject voor basisscholen en lespakketten

Als basisschool kun je lege batterijen inzamelen. Dit kan middels het inzamelproject voor basisscholen. Zo zorg je voor een beter milieu én spaar je voor mooie schoolartikelen. Daarnaast biedt Stibat speciaal voor kinderen en docenten een lespakket aan. Hoe ga je veilig om met batterijen? Waarom moet je lege batterijen apart inzamelen? De lespakketten voor basisscholen beantwoorden deze vragen én meer. Tijdens de NOT vertellen we je er alles over!

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT)

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van de 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste educatiematerialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie.

Meer informatie over de NOT 2019 vind je hier.

  • Dit artikel delen: