Zo lever je lege batterijen in voor een goed doel

22 augustus 2017 < 1 minuten leestijd

Jouw lege batterijen in Nederland helpen andere kinderen in Egypte. Een kleine moeite voor jou en een groot plezier voor hen. Lees hier hoe!

In Luxor, een plek in Egypte, bouwt Foundation Ard el Amal aan een dagcentrum voor kinderen met een meervoudige beperking. Hier kunnen ze leren, andere kinderen ontmoeten en buiten spelen. Laatst schreven we bijvoorbeeld al over hoe er schaduwplekken worden gecreëerd met behulp van dadelpalmen.

Testen en helpen

Maar wat als er kinderen zijn die hier te ver van vandaan wonen? Die bezoekt de foundation ook. Ook dat kan dankzij ingeleverde lege batterijen hier in Nederland. Foundation Ard el Amal test bijvoorbeeld thuis jonge kinderen met het syndroom van Down in hun vooruitgang. Zo helpt de foundation ook vaders en moeders met het zo veel mogelijk voorkomen van problemen met hun kindje.

Lever ook je lege batterijen in!

Wil jij ervoor zorgen dat Foundation Ard el Amal dit werk kan blijven doen en de kindjes dus kan blijven helpen? Doe dan mee met het inzamelproject voor basisscholen. Voor elke kilo lege batterijen die je samen met je schoolgenoten inzamelt, ontvangt de school een spaarpunt. En die kan de school weer omzetten naar onder andere een donatiecoupon.

Aanmelden?

Wil je weten hoe jij je school kunt aanmelden? Hier vind je meer informatie. Je helpt trouwens niet alleen kinderen in Egypte, maar het milieu is ook heel blij met jouw ingeleverde batterijen! In dit blog lees je waarom.

  • Dit artikel delen: