‘Zitten ze erin?’ Dit zijn de winnaars van de game!

5 september 2017 < 1 minuten leestijd

Heb jij de afgelopen maand de game ‘Zitten ze erin?’ gespeeld? De winnaars zijn bekend! Kijk snel hieronder of jij een van de 60 prijzen hebt gewonnen.

Tijdens de game verschenen verschillende producten in beeld. Jij moest aangeven of er een batterij inzat of niet. En dat zo snel mogelijk! Tussen 3 augustus en 3 september werd de game maar liefst 68.927 keer gespeeld door bijna 8.000 deelnemers.

Dit zijn de winnaars

De 10 spelers die het snelst waren en geen fouten maakten, winnen een Gele Pluim ter waarde van 15 euro. Onder de overige deelnemers met een score van minstens 2200 punten, worden 50 Batterij Bewaarboxen verloot. Benieuwd of jij in de prijzen bent gevallen? Op deze pagina vind je het overzicht van alle winnaars.

Zelf op zoek

Nu je de game hebt gespeeld, weet je van veel apparaten of er batterijen inzitten. Kun je mooi op zoek gaan in eigen huis! Lege batterijen gevonden? Lever ze dan in bij een van onze 24.000 inleverpunten. Dat kan in ieder geval bij elke winkel waar batterijen of producten met batterijen verkrijgbaar zijn. Want: waar je ze koopt, kun je ze kwijt! Weten waar jouw dichtstbijzijnde inleverpunt is? Check dan onze store locator.

Meer prijzen

Niets gewonnen met de game? Beproef dan je geluk door je batterijen in te leveren. Ook daarmee maak je kans op mooie prijzen. Elke maand worden er honderd Rode Pluimen t.w.v. €25,- verloot, 2 prijzen van € 500,- aan reischeques en een hoofdprijs van € 1.000,- aan reischeques. Hoe je meedoet? Stop tien batterijen in een zakje, doe er een briefje bij met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en inleveren maar. Je print het briefje hier.

 

  • Dit artikel delen: