Wist je dat zo veel vakantiespullen op batterijen werken?

22 juni 2017 < 1 minuten leestijd

Ik ga op reis en ik neem mee… batterijen! Want wist je dat je die op vakantie meer nodig hebt dan je denkt?

Je ligt te slapen in je tent, als er opeens gezoem klinkt. Ah nee toch, een vervelende mug. Wegjagen naar buiten lukt je niet, dus pak je toch maar de elektrische vliegenmepper. Als het leed is geleden, denk je: kan ik direct even naar het toilet. Het is nog donker, dus je neemt een zaklamp mee richting het campingsanitair. Door de warmte kom je daarna slecht in slaap. Dan maar even een tijdschriftje lezen en je gebruikt je leeslamp voor wat extra licht. Als je toch weer in slaap weet te vallen en een paar uur later ontwaakt, rits je de tent open. Wauw, wat een uitzicht. Daar wil je een foto van maken. De accu is bijna leeg, dus daarna leg je de camera aan een powerbank.

Batterijen op je paklijst

In de tekst hierboven is de dag nog maar net begonnen, maar heb je al minstens vier batterijen gebruikt. Zet ze dus op je paklijst, want zonder zitten is onhandig. En heb je lege batterijen verzameld, dan kun je die bij de meeste campingwinkels/supermarktjes weer inleveren! Want: waar je ze koopt, kun je ze kwijt.

Welkom thuis

Ook thuis gebruik of bewaar je waarschijnlijk meer batterijen dan je denkt. Bekijk hier het filmpje over lege batterijen in je woonkamer.

  • Dit artikel delen: