Waarom zijn niet alle inleverpunten van Stibat hetzelfde?

2 mei 2017 < 1 minuten leestijd

Meubels, zuilen en dozen: de inleverpunten van Stibat zijn er in verschillende soorten en maten. Maar waarom eigenlijk?

Misschien heb je je het eens afgevraagd: waarom staat er in de ene winkel een doos en in de andere een meubel voor lege batterijen? Het is niet omdat het beter in de inrichting van de zaak past. Wat er staat, hangt af van het inlevergedrag van consumenten op die betreffende plek.

De soorten inleverpunten

De meeste lege batterijen leveren we in bij de supermarkt. Vandaar dat je daar vaak een groot inzamelmeubel ziet staan. Daar past lekker veel in! Op plekken waar we minder lege batterijen inleveren, staan dozen. Zoals bij drogisterijen. In bouwmarkten en sommige supermarkten vind je juist weer een groot inlevermeubel, een soort verzamelstraat waar je naast batterijen ook lampen en kleine huishoudelijke apparaten kunt inleveren. Ons inzamelmeubel is hier onderdeel van. Alleen zie je dat niet altijd, omdat deze meubels vaak zijn aangepast aan de stijl van de winkel. Maar we kunnen je verzekeren: stiekem staat er gewoon een Stibat-meubel onder!

Waar je ze koopt, kun je ze kwijt

Welk inleverpunt je ook kiest, overal kun je dus je lege batterijen kwijt. Stibat haalt ze op en zorgt ervoor dat ze bij een recyclecentrum terechtkomen. Niet voor niets is onze slogan: Waar je ze koopt, kun je ze kwijt! En natuurlijk betekent dit ook gewoon dat je overal kunt meedoen met onze Lever ze in en WIN-actie.

  • Dit artikel delen: