Video: Wat denk je, kun jij zonder batterijen?

5 maart 2018 < 1 minuten leestijd

Een Nederlands huishouden heeft gemiddeld 113 batterijen in huis! Dit lijkt bijna onvoorstelbaar, maar we kúnnen simpelweg bijna niet meer zonder. Daar kwamen de mannen van Lifehunters ook achter. Samen met Stibat gingen zij de uitdaging aan: hoe snel komen we zónder het gebruik van batterijen van A naar B?

Bekijk hieronder hoe de mannen het er vanaf hebben gebracht.

Om te beseffen hoeveel batterijen we (dagelijks) gebruiken, deden de mannen van Lifehunters een experiment. In samenwerking met Stibat werden presentatoren Jorn Rohde en Luuk Dresen gedropt in de Belgische Ardennen. De uitdaging? Vanuit een onbekende plek zo snel mogelijk de weg terugvinden naar Maastricht. En dat allemaal zónder het gebruik van batterijen. Dus geen telefoons, horloge, GPS of zaklamp. En, oh ja: ook géén geld.

Bekijk hierboven de hele video om te zien hoe ze het er vanaf hebben gebracht. En die batterijen? Die werden toch wel gemist.

Veilig je batterijen bewaren

Dat je je lege batterijen niet in huis moet laten rondslingeren en ze niet zomaar moet weggooien, is voor de meeste mensen bekend. Op deze wijze bewaar je jouw lege batterijen op een veilige manier in huis. 

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen?

Doe mee aan de actie ‘Lever ze in en WIN!’. Lees er meer over via deze link.

Lever ze in en WIN!

  • Dit artikel delen: