Terugblik op de Huishoudbeurs 2017

28 februari 2017 < 1 minuten leestijd

Heb jij onze stand bezocht op de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam? Het was een succesvolle week! Met een oplaadpunt voor jezelf met rustgevende massages, fanatieke gamers én een recordaantal ingeleverde lege batterijen!

Dát gaf ons het meeste energie: het aantal lege batterijen dat bezoekers van de Huishoudbeurs samen hebben ingeleverd. In totaal maar liefst 3416 kilo, dat zijn 170.800 batterijen. Een record! Heb jij ook hieraan bijgedragen? Dan maakte je kans op mooie prijzen! Hier zie je of gewonnen hebt.

Meer met minder bezoekers Huishoudbeurs

Het aantal ingeleverde lege batterijen is trouwens een stuk hoger dan vorig jaar. Toen zamelden we op de Huishoudbeurs 2866 kilo in (143.310 batterijen). Best opvallend, omdat het aantal beursbezoekers lager was dan vorig jaar. Een teken dat men steeds meer in de gaten heeft waarom het zo belangrijk is om lege batterijen in te leveren!

Wel of geen batterij?

Hadden de bezoekers een zakje (of tas vol!) batterijen ingeleverd, dan konden ze aan de slag met de game ‘Zitten ze erin?’. Een test om te kijken of je weet in welke apparaten wel of geen batterijen zitten. Hoe meer goede antwoorden binnen de tijd, hoe meer punten je kon verdienen. Heb je meegedaan? De dertig hoogste scores hebben een prijs gewonnen. Kijk gauw of je ertussen zit!

Oplaadpunt

Aan alles was gedacht, want om na zo veel inspanning even bij te komen, konden bezoekers terecht bij het speciale oplaadpunt van Stibat. Hier stonden twee loungebanken klaar waar ze een gratis handmassage konden krijgen van een professionele masseur. Daarna konden ze met nieuwe energie de rest van de beurs bezoeken.

Om ook komend jaar weer lege batterijen te kunnen verzamelen, kregen de bezoekers de populaire Batterij Bewaarbox mee naar huis (in totaal zo’n 25.000!). Hopelijk breken we dan met z’n allen weer records! Doe je mee?

Terugblik in beeld

Kijk hieronder voor een terugblik in beeld!

  • Dit artikel delen: