Samen sparen we de wereld!

4 maart 2019 < 1 minuten leestijd

Vanaf maandag 4 maart is onze nieuwe radio commercial te horen. En wel op Qmusic, Radio538, SkyRadio, Radio10 en SLAMfm. Dit keer een langere commercial, om het belang van het inleveren van lege batterijen nóg meer onder de aandacht te brengen. Heb jij hem al gehoord? Op deze pagina hoor je hem niet alleen, maar zíe je hem ook!

 

Waar je ze koopt, kun je ze kwijt

Overal waar je batterijen of producten met ingebouwde batterijen koopt, kun je ze ook weer inleveren als ze leeg zijn. Je vindt onze inzamelmeubels, -zuilen en -dozen in o.a. supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen door heel Nederland. In totaal zijn er ruim 24.000 Vind jouw dichtstbijzijnde inleverpunt  inleverpunten; er staat er altijd eentje bij jou in de buurt. Waar je ze koopt, kun je ze dus ook weer kwijt.

Bescherm de natuur voor komende generaties

Alle ingeleverde lege batterijen worden gerecycled Het recycleproces stap voor stap uitgelegd  . Uit lege batterijen worden grondstoffen teruggewonnen, waarvan nieuwe producten worden gemaakt. Zoals een fiets, kaasschaaf of pan. Hierdoor hoeven we minder (schaarse) grondstoffen te winnen uit de natuur. Zo zorgen we er samen voor dat de natuur niet uitgeput raakt en beschermen we de natuur ook voor de komende generaties.

Lever ze in en WIN!

Met het inleveren van lege batterijen maak je bovendien kans op het winnen van mooie prijzen, zoals een reischeque t.w.v. 1.000 euro! Doe 10 lege batterijen in een zakje samen met een briefje met daarop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Lever deze in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op?

Bekijk actie

  • Dit artikel delen: