Naar een festival dit weekend? Neem hierom batterijen mee!

11 juli 2017 < 1 minuten leestijd

Bij een festival denk je aan een leuke outfit, gezellige vrienden en een hapje en een drankje. Maar wist je dat je maar beter ook batterijen bij je kunt hebben? Je hebt ze sneller nodig dan je denkt!

Zeker bij een meerdaags festival kunnen batterijen hartstikke nuttig zijn. Vaak slaap je in een tent en heb je allerlei handige snufjes bij je. Zoals boxjes als je ’s ochtends wilt opstaan met muziek en een zaklamp om je oordopjes te vinden. Of gebruik een solarlamp, die heeft een batterij die zichzelf oplaadt met zonne-energie.

Geen lege batterij

Is je telefoon trouwens al opgeladen? Je wil natuurlijk niet dat je met een lege batterij komt te zitten en je daardoor je vrienden niet meer kunt vinden. Of je favoriete artiest niet op de foto kunt zetten. Gooi daarom voor de zekerheid een powerbank in je rugtas, een externe oplaadbare batterij. En fiets je na een dagje festivallen toch lekker naar huis, vergeet dan niet je fietslampjes mee te nemen. Ook al zijn die klein, ook daarin zitten batterijen.

Duurzaam dansen

De kans is klein dat je op het festival gaat dansen op een energieopwekkende dansvloer. Was het maar zo, want dat zou heel veel energie opleveren! Hoe dat werkt, lees je in het blog over duurzaam dansen.

Lever je lege batterijen in!

Heb je lege batterijen na dit weekend? Neem die weer mee je rugzak in en lever ze in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Doe er tien in een zakje met een briefje met je persoonlijke gegevens om kans te maken op een reischeque of Rode Pluim. Wie weet feest jij volgend jaar dan wel op een festival in een heel ander land!

  • Dit artikel delen: