Lege batterijen zorgen voor onvergetelijke Opkikkerdag

13 september 2017 < 1 minuten leestijd

Door lege batterijen in te zamelen, kunnen basisscholen langdurig zieke kinderen een fantastische Opkikkerdag bezorgen. Doen jullie mee?!

De Opkikkerdag van Sam, zijn zusje Tess en hun ouders was een supergezellige, onbezorgde dag vol leuke en spannende dingen!

Klimmen als Spiderman

“We werden ontvangen door onze lieve vrijwilligster Lisenka. Zij nam ons mee naar de eerste verrassing. Ik mocht verkleed als Spiderman tegen een muur klimmen. Na een paar keer lukte het me om helemaal boven te komen!”

Konijn in de boom

“Hierna gingen we naar de brandweer. We kregen uitleg over wat ze allemaal doen en mochten zelf een kat uit de boom redden. Maar dat was eigenlijk een konijn. Mijn zusje lag helemaal dubbel van het lachen!”

Gebak en champagne

“Even wat eten en drinken en toen snel door naar de volgende verrassing: raceauto’s! Ik mocht een auto die bij mijn Spiderman-pak paste, een mooie rode Ferrari! Daarna gingen we verkleed als ridders en prinsessen naar een kasteel waar we smulden van gebak en kinderchampagne. Als laatste deden we een echte fotoshoot! Met mijn Opkikkerdag heb ik wel twee keer patat gegeten. Dit was mijn allerleukste dag ooit!”

Batterijen inzamelen voor Stichting Opkikker

Sam heeft enorm genoten van zijn Opkikkerdag. Wil jij helpen om ook andere langdurig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Dat kan door met alle leerlingen op jullie basisschool lege batterijen in te zamelen. Hier lees je hoe het werkt. Succes met verzamelen!

  • Dit artikel delen: