Lever ze in en WIN! Lege batterijen zorgen voor heerlijke gezinsvakantie

29 november 2017 2 minuten leestijd

Met het inleveren van lege batterijen maak je elke maand kans op mooie prijzen. Pauline Lohr won de hoofdprijs in augustus, een reischeque van 1.000 euro!

“De kans is groot dat onze tweejarige dochter Anna Roos het winnende zakje lege batterijen in de ton heeft gegooid”, zegt prijswinnaar Pauline Lohr uit Hoogezand. “Maar dat weten we niet zeker omdat we best vaak lege batterijen inleveren. Met name van allerlei speelgoed. We doen er in ieder geval altijd een briefje in met onze gegevens. En dat is maar goed ook blijkt nu!”

Topdag

“Toen Stibat belde, was ik aan het werk. Daardoor kon ik niet opnemen, maar ik heb wel even snel een appje naar Ewout gestuurd. Hij heeft meteen op de site gekeken en niet veel later kreeg ik een screenshot van hem: ik had de reischeque gewonnen! Mijn dag kon niet meer stuk.”

‘Écht leuke prijzen!’

“Mijn collega die eerst een beetje sceptisch was, heeft nu ook gezien dat je écht leuke prijzen kunt winnen met deze actie. Ewout en ik hebben twee kleine kinderen, dus ik denk dat we met z’n vieren naar een zonnig resort gaan. Heerlijk!”

En dit ging eraan vooraf…

Voordat Pauline Lohr hoorde dat ze in de prijzen was gevallen bij de actie Lever ze in en WIN!, was haar zakje batterijen van Hoogezand per Stibat-vrachtwagen naar Lelystad gereisd. Daar staat het sorteercentrum van Stibat, de plek waar alle in Nederland ingezamelde batterijen terechtkomen. In het sorteercentrum worden ook elke maand de prijswinnaars getrokken door een gerechtsdeurwaarder van Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders uit Harderwijk.

Elke maand meer dan 100 prijswinnaars

Het trekken van alle prijswinnaars is nog een behoorlijke klus. Elke maand worden er maar liefst 103 prijzen verloot: één reischeque van 1.000 euro, twee van 500 euro en honderd Rode Pluimen t.w.v. 25 euro. Check deze video om de gerechtsdeurwaarder aan het werk te zien.

Lever ze in en WIN! Ook meedoen?

Zelf kans maken op een van de prijzen? Da’s super simpel! Stop tien lege batterijen in een zakje, doe er een briefje bij met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en lever deze in bij een inleverpunt. Meer weten over de actie Lever ze in en win? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste batterijennieuws, nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en onze  winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ik wil die nieuwsbrief!

  • Dit artikel delen: