Lege batterijen zorgen voor coole Opkikkerdag

16 november 2017 2 minuten leestijd

Door lege batterijen in te zamelen, kunnen basisscholen langdurig zieke kinderen en hun gezinsleden een fantastische Opkikkerdag bezorgen. Meedoen is héél eenvoudig!

De Opkikkerdag van Casper van der Riet was een supergezellige dag bomvol leuke, spannende en lekkere activiteiten!

Achterop de motor

Caspers Opkikkerdag begon met een heuse voetbalwave door een haag van juichende vrijwilligers. Daarna hoefden ze niet ver te lopen voor hun eerste activiteit. Vrijwilliger Johannes bracht ze naar een vloot grote Harley Davidson-motors, die vlakbij stonden. Daarmee gingen ze met z’n allen rijden door de polder. Casper vond het écht gaaf om zelf een keer achterop zo’n enorme motor te zitten!

Brand blussen met commissaris Snorrebaard

Na de motorrit werden Casper, zijn zusje Stefanie en hun ouders ontvangen door de brandweer. Commissaris Snorrebaard gaf ze een rondleiding door de kazerne. Papa, Stefanie en Casper kregen stoere brandweerkleren aan. Samen hielpen ze bij het blussen van een echte brand! Van al dat zware werk kregen ze natuurlijk trek. Tijd dus voor een lekkere lunch!

Rijden in een tank

Maar de dag was nog lang niet om! Er volgde nog een spannende helikoptervlucht en een heerlijk relaxmomentje in de schoonheidssalon. Als klap op de vuurpijl mochten ze ook nog een kijkje nemen bij het leger. Samen op zoek naar echte landmijnen en rijden in een cargo-legertank. Hoe cool is dat!

Dikke dankjewel voor een fantastische Opkikkerdag!

Na de gezinsfoto, een spetterende lasershow en een uitgebreid diner, zat de Opkikkerdag van Casper er jammer genoeg weer op. De familie van der Riet heeft heel erg genoten. “Een dikke dankjewel voor iedereen die heeft meegeholpen!”

Batterijen inzamelen voor Stichting Opkikker

Casper en zijn gezin hebben een onvergetelijke Opkikkerdag gehad. Wil jij helpen om ook andere langdurig zieke kinderen zo’n topdag te bezorgen? Dat kan door met alle leerlingen op jullie basisschool lege batterijen in te zamelen voor Stichting Opkikker.

Snel aanmelden

Je school aanmelden voor het inzamelproject voor basisscholen kost maar een paar minuten. Lees er meer over of vul meteen het aanmeldingsformulier in.

Inzamelproject basisscholen

  • Dit artikel delen: