Lege batterijen bevinden zich op veel plekken binnenshuis. Hoogste tijd om eens goed door het huis te gaan en alle lege exemplaren te verzamelen. Maar heb jij enig idee waar je moet kijken in de keuken? In de video hieronder kun je een kleine test doen, om te kijken of je weet welke keukenapparaten allemaal op batterijen werken.

Briefje en lege batterijen

Heb je alle lege batterijen verzameld? En een briefje geschreven met daarop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres? Lever dit dan samen in bij een inleverpunt bij jou in de buurt. En wacht niet te lang, want zoals in het filmpje te horen is, kun je ze beter niet te lang te bewaren. De kans op kortsluiting of lekkende batterijen wordt dan namelijk steeds groter.

Batterij bewaarbox

De meeste mensen bewaren lege batterijen in de keukenla. Daar waar ook vaak de volle liggen. Maar hoe houd je ze dan uit elkaar? Wil je je dit niet steeds hoeven afvragen, gebruik dan de Batterij Bewaarbox. Wist je dat we die gratis weggeven tijdens onze winkelcentrumacties? Kijk gauw wanneer we bij jou in de buurt zijn!