Je woonkamer opruimen? Verzamel direct je lege batterijen!

11 april 2017 < 1 minuten leestijd

Verkeer je in een opruimmodus en ga je de hele woonkamer uitkammen? Vergeet dan niet je lege batterijen op te sporen en in te leveren!

In je afstandsbediening, de klok aan de muur, oud speelgoed… Veel apparaten in je woonkamer werken op batterijen. Een lege batterij in je afstandsbediening merk je waarschijnlijk nog wel, maar vergeet je ook niet om batterijen uit speelgoed te halen als je dat bijna nooit meer gebruikt? Door alles eens na te lopen, is alles weer op orde. Heb jij een opgeruimd hoofd en gun je jezelf ook nog eens kans om mooie prijzen te winnen met het inleveren van lege batterijen!

 

Lege batterijen gevonden?

Doe de lege batterijen dan in een zakje met een briefje met daarop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Via de Stibat-locator vind je het dichtstbijzijnde inleverpunt. Wij zorgen er dan voor dat ze worden gerecycled.

Batterij Bewaarbox

Wil je graag een doosje waar je lege batterijen in kunt bewaren? Kijk dan wanneer we bij jou in de buurt gratis Batterij Bewaarboxen uitdelen. Er zijn verschillende kleurtjes, dus je kunt kiezen welke het beste in jouw woonkamer past!

  • Dit artikel delen: