Hoeveel batterijen zijn er nodig voor een Moederdag-ontbijt?

11 mei 2017 < 1 minuten leestijd

Zondag is het Moederdag, de dag bij uitstek om je moeder te verrassen met een lekker ontbijt op bed. Enig idee hoeveel batterijen daarvoor nodig zijn?

Natuurlijk, het is maar net hoe uitgebreid je het ontbijt maakt. Wij doen hieronder vast een voorproefje. Misschien heb je er iets aan!

  1. Blij met een ei

Geen ontbijt zonder een gekookt ei. Wil je moeder dat zacht-, halfzacht- of hardgekookt? Hoe ze het ei ook wil, de kooktijd opnemen is van groot belang. Je kunt hiervoor je telefoon gebruiken, maar ook een ouderwetse kookwekker. Daar zit ook een batterij in!

  1. Klaarwakker door koffie

Wakker wordt je moeder pas echt met koffie. Maak het extra feestelijk met vers opgeklopte melk erbovenop. Je kunt hier bijvoorbeeld zo’n handige handschuimer voor gebruiken. Inderdaad, die werkt op een batterij.

  1. Liefdesbaksel

Zelfgebakken rozijnenbrood is lekker en luxe, maar ook veel werk. Wil je toch graag iets bakken voor je moeder, maar dan iets eenvoudiger, kies dan voor gezellige cupcakes. Voor het afmeten van de bloem, staat de keukenweegschaal voor je klaar. Check van tevoren even of er een batterij in zit, anders is het wachten tot je een ons weegt…

  1. Als muziek in de oren

Vertel je moeder via een mooie kaart hoe lief je haar vindt. Wist je dat er in de kaarten met liedjes ook batterijen zitten?

Vier batterijen

Voor dit ontbijtrecept heb je dus vier batterijen nodig. En als ze allemaal leeg zijn? Dan kunnen ze in de Batterij Bewaarbox. Die delen we verspreid door Nederland gratis uit. Heb je meteen een cadeautje voor je moeder!

  • Dit artikel delen: