Hoeveel batterijen heb jij in huis?

2 april 2020 < 1 minuten leestijd

Ben jij nu ook aan huis gebonden? En slaat soms de verveling toe? Dan heeft Henk een leuk en duurzaam idee: ga batterijen tellen! Trommel het hele gezin op en kijk in íeder vertrek. Hoeveel batterijen heb jij in huis?

 

Start de speurtocht

Wist je dat een gemiddeld Nederlands huishouden maar liefst 118 batterijen in huis heeft? Ja, ook jij hebt zoveel batterijen in huis! Vol, leeg of in gebruik. Denk maar eens aan je huishoudelijke apparaten, zoals de rookmelder, kookwekker of afstandsbediening. Of afgedankte apparaten op zolder waar nog batterijen in zitten. En vergeet niet alle laatjes waarin nog losse batterijen liggen. Ga dus op speurtocht in elk vertrek van het huis.

Gebruik de thuisteller

Met deze handige helper heb je een goed overzicht van hoeveel batterijen je per vertrek in huis gevonden hebt. Vol, leeg of in gebruik. Je kan de thuisteller natuurlijk ook uitprinten.

Download

Lever ze in en WIN!

Heb je lege batterijen gevonden? Lever ze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Wist je dat je met 10 lege batterijen al mee kunt doen aan onze Lever ze in en WIN!-actie? Daarmee maak je iedere maand kans op te gekke prijzen.

  • Dit artikel delen: