Henk geeft antwoord!

17 september 2019 < 1 minuten leestijd

Mag je ook 10 kleine batterijtjes inleveren met de ‘Lever ze in en WIN!’ actie? Wat is de raarste plek waar ooit een batterij is gevonden? En hoe zien batterijen er in de toekomst uit? Deze leuke vragen werden aan Henk gesteld via Facebook en Instagram. Henk beantwoordt ze in onderstaande 3 vlogs.

1. Hoe ziet de ‘batterij van de toekomst’ eruit?

We hebben geen glazen bol, maar vonden toch een fantastisch antwoord. Je moet letterlijk diep graven in de grond en… nou ja… Henk vertelt het zelf wel. Wil je meer weten over wat Henk vertelt? Klik dan hier om naar de site van Gravitricity te gaan. 

2. Tellen kleine batterijtjes mee met de maandelijkse Lever ze in en WIN! actie?

Je kent ze wel, die kleine knoopcelbatterijtjes. Je vindt ze in klein speelgoed, zingende verjaardagskaarten en en gehoorapparaten. Maar telt één zo’n batterijtje wel mee voor de ‘Lever ze in en WIN!’ actie? Toch handig om te weten, aangezien je minimaal 10 batterijtjes in een zakje moet doen om kans te maken op een mooie prijs. Henk is heel duidelijk in zijn antwoord! En meer weten over deze maandelijkse winactie? Klik hier.

3. Raarste plek waar ooit een batterij gevonden is?

Achterin de keukenla, ergens in een kast of in een lege jampot: veel mensen hebben daar lege batterijen liggen. Haal ze tevoorschijn, lever ze in en… win (klik hiernaast om meer over onze maandelijkse winactie te lezen). Maar wat is nou écht een vreemde plek? Henk dook in de archieven en kwam met een passend antwoord. Hint: het is meer dan 2.000 jaar geleden. Lees meer over de grootste batterij ter wereld (en andere records).

 

Samen sparen we de wereld

Wil jij ook jouw steentje bijdrage aan het inzamelresultaat van 2019? Lever dan jouw lege batterijen in bij een inleverpunt van Stibat. Vind jouw dichtstbijzijnde inleverpunt via onze store locator.

Naar de store locator

  • Dit artikel delen: