Dit zijn de winnaars van de winactie ‘Zitten ze erin?’

20 april 2017 < 1 minuten leestijd

Heb jij de game ‘Zitten ze erin?’ gespeeld tijdens de Pasen? Kijk hieronder of je een van de winnaars van de winactie bent!

Met de game ‘Zitten ze erin?’ kon je testen of jij weet in welke apparaten batterijen zitten. In slechts twintig seconden, maakte jij kans op een Pluimen cadeaubon óf een lekkere paashaas van chocolade. Veel mensen waagden zich hieraan: er zijn maar liefst 54.358 potjes gespeeld (met gemiddeld 7 pogingen per persoon)! Heb jij ook je best gedaan en behaalde je een goede score? Op deze pagina zie je of je tot de winnaars behoort.

Ga op zoek: zitten ze erin?

Nu je weet in welke apparaten batterijen zitten, kun je thuis op zoek! Stuit je op lege batterijen? Lever ze dan direct in bij een van onze inleverpunten. Wist je dat er daarvan maar liefst 24.000 zijn in Nederland? Waar je ze koopt, kun je kwijt, controleer maar met onze locator. Daarmee vind je het inleverpunt dat het dichtst bij jou in de buurt zit.

Meer winkansen

Heb je geen prijs gewonnen? Treur dan niet. Als je lege batterijen inlevert, maak je óók kans op mooie prijzen! Elke keer weer opnieuw. Het enige wat je hoeft te doen is tien batterijen in een zakje stoppen, samen met een briefje waarop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres staan. Doen!

  • Dit artikel delen: