Filmpje! Welke batterijen lever je in bij welk Stibat-inleverpunt?

23 augustus 2017 < 1 minuten leestijd

Niet elke batterij mag je zomaar inleveren bij een inzamelmeubel, -zuil, of doos in de supermarkt of bouwmarkt. Sommige horen thuis in de milieustraat. Weet jij welke batterij bij welk inleverpunt hoort?

Een knoopcelbatterij, de accu van je smartphone en de accu uit een boormachine. Mag je die inleveren bij elk inleverpunt van Stibat? Het antwoord is nee. In het filmpje hieronder hoor je welke batterijen waar thuishoren.

Kijk of het past

Wist je dat je eigenlijk snel genoeg merkt of een bepaald type batterij wel of niet bij een inleverpunt van Stibat ingeleverd kan worden? Het gat bovenop een inzamelmeubel, -zuil of -doos is groot genoeg voor alle typen batterijen die erin mogen. Past het niet, dan hoort de batterij in de milieustraat van jouw gemeente.

Lever ze in en WIN!

Weten wat het dichtstbijzijnde inleverpunt bij jou in de buurt is? Voer je postcode in in onze locator en binnen één seconde kom je erachter. Heb je tien huishoudelijke batterijen verzameld? Vergeet ze dan niet eerst met een briefje met daarop je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer in een zakje te doen. Wie weet win je dan een mooie prijs! Op deze pagina kun je zien of je een van de gelukkigen bent.

  • Dit artikel delen: