Buiten eten? Batterijen mee!

10 augustus 2017 < 1 minuten leestijd

Ga je inkopen doen voor een zomerse barbecue of avondje buiten eten? Stop dan ook batterijen in je winkelmand. Ze maken je avond makkelijker én leuker.

Buiten zijn stopcontacten vaak lastig te vinden. Bovendien is een lang snoer van een haspel vaak ook maar gedoe. Lang leve batterijen dus, die apparaten vrijwel overal laten werken. Wel zo handig als je in een park of in de tuin wilt eten.

Barbecue op batterijen

Wist je dat er bijvoorbeeld barbecues op batterijen bestaan? Dit is geen elektrische barbecue en werkt dus nog steeds met kolen, maar door een ventilator komt er stoom vrij die de houtskool sneller en efficiënter laat branden. Daarnaast zijn er ook koelboxen die werken op een batterij. Onmisbaar voor het koel houden van vlees en de drankjes natuurlijk!

Nog meer nodig

Er zijn nog een hele hoop andere apparaten die een buitenactiviteit nét wat specialer maken. Wat denk je van een zomers muziekje via je iPod en boxjes? Ook daarvoor heb je batterijen nodig. Leuke momenten vastleggen doe je met een polaroidcamera. Ja, ook daar zitten ze in.

Batterij van bedorven tomaten

Houd je eten over en lijkt het net niet meer geschikt om op te eten? Van bedorven tomaten kun je prima stroom maken. Hoe? Dat lees je hier. Genoeg tips, nu hopen dat het weer nog een beetje meewerkt!

  • Dit artikel delen: