Actievoorwaarden ‘Volg jij ons al op Instagram?’

Dit reglement is van toepassing op de actie ‘Volg jij ons al op Instagram?’ die wordt beheerd door de stichting: Stichting Stibat Services, gevestigd te Zoetermeer, kantoorhoudende Röntgenlaan 7 te 2719 DX Zoetermeer, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67447716.

Op deze actievoorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden:

 1. De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december 2020.
 2. Minimumleeftijd voor deelname aan deze actie is 16 jaar.
 3. Het prijzenpakket bestaat uit 3 x Pathé Giftcard t.w.v. € 25,-.
 4. De Pathé Giftcard is na uitgifte door Pathé 4 jaar geldig en kan in delen worden gebruikt. Je kunt de geldigheidsduur van de Giftcard checken via www.pathe.nl/giftcard.
 5. De Pathé Giftcard is inwisselbaar bij Pathé, www.pathe.nl en Pathé Thuis. Ook te gebruiken voor drinks & bites bij Pathé.
 6. Je neemt deel aan de actie door:
  1. In de actieperiode naar de pagina www.instagram.com/legebatterijen te gaan en te klikken op de blauwe knop ‘Volgen’; en
  2. Stibat een bericht via Instagram te sturen met de tekst ‘Ik doe mee aan de Instagram winactie’.
 7. Er worden door Stibat willekeurig drie prijswinnaars gekozen.
 8. De prijswinnaars ontvangen op donderdag 14 januari 2021 een persoonlijk bericht via Instagram. De prijswinnaars worden ook bekend gemaakt via een Instagram Story en op onze prijswinnaarspagina.
 9. De prijswinnaars hebben tot 30 dagen na het ontvangen van dit bericht de tijd om te reageren. Indien een prijswinnaar binnen deze 30 dagen niet heeft gereageerd of na 30 dagen reageert komt de gewonnen prijs te vervallen.
 10. De Pathé Giftcard wordt per post verzonden naar het door de prijswinnaar opgegeven huisadres.
 11. De naam, woonplaats en profielfoto van de prijswinnaars kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
 12. Stibat aanvaardt geen aansprakelijkheid als de actie vanwege wettelijke bepalingen geheel of gedeeltelijk moet worden gewijzigd.
 13. Elke vorm van fraude, poging tot fraude, misbruik of poging tot misbruik en/of redelijk vermoeden van fraude kan leiden tot uitsluiting van de deelnemer, zonder dat daarbij een voorafgaande waarschuwing vereist is.
 14. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 15. Door deel te nemen aan de actie stem je in met bovenstaande voorwaarden.