Tijdens het spelen van de game krijg je verschillende apparaten te zien. Je hebt 20 seconden de tijd om aan te geven in welke apparaten batterijen en accu’s zitten en in welke niet. Hoe meer antwoorden je goed hebt, hoe meer kans je maakt op een prijs. Tot en met 2 januari 2018 verloten we 20 leuke prijzen, waaronder een Luci Original Solarlamp, WakaWaka Pocket Light en Thermosbeker Neolid Twizz. Alle prijzen zijn duurzame, ecologische, biologische, eerlijke en circulaire producten.

Meedoen loont

Heb je geen flauw idee waar die batterijen en accu’s inzitten? Doe dan toch een poging, want ze zitten in meer apparaten dan je denkt! Dat is handig om te weten, zeker als je je bedenkt dat het inleveren van lege batterijen loont.

Doe mee en WIN!

Aan het einde van de actieperiode worden er 20 prijzen verloot onder alle deelnemers die een minimale score van 2200 hebben behaald. Degene die in de top 3 eindigen winnen gegarandeerd een prijs. De prijswinnaars krijgen hun gewonnen prijs per post thuisgestuurd. Lees hier de actievoorwaarden of bekijk de maandwinnaars.

Speel de game

Weet jij in welke apparaten batterijen en accu’s zitten? Speel nu onze ‘Zitten ze erin?’ game. Veel succes!

Doe mee en WIN!