24.000 inleverpunten om jouw lege batterijen in te leveren

Inleverpunten lege batterijen

Stibat (Stichting Batterijen) is de organisatie die de inzamelactiviteiten voor lege batterijen in Nederland coördineert. In verschillende winkels door heel Nederland vind je inzameltonnen en -dozen van Stibat waar je lege batterijen kunt inleveren.

Scroll

Waarom inleveren?

Lever ze in en win

Lever ze in en win

Heb je 10 lege batterijen? Doe ze in een zakje samen met een briefje met je naam, adres en telefoonnummer. Lever deze in bij een van de ruim 24.000 inleverpunten. Je kunt er iedere maand €1.000,- of €500,- aan reischeques en Rode Pluimen van tenminste €25,- mee winnen! Hoe meer zakjes je inlevert, hoe meer kans je maakt op deze mooie prijzen!

Meer info

Recycling

Recycling

Het inleveren is de eerste stap in de recycling van lege batterijen. Volle inzameltonnen en -dozen worden opgehaald door de speciale vrachtwagens van Stibat. De lege batterijen worden vervolgens gesorteerd en ter recycling aangeboden bij geselecteerde recyclers in Europa. Zo kan een batterij herboren worden als bijvoorbeeld een kaasschaaf.

Meer info

Waar Inleveren

Wist je dat je lege batterijen kunt inleveren bij alle winkels die batterijen verkopen? Er zit er altijd wel één bij jou in de buurt.

De Stibat inzameltonnen en -dozen vind je in winkels en supermarkten door heel Nederland. Je kunt lege batterijen ook inleveren bij de milieustraat van je eigen gemeente. Meer informatie over het inleveren van lege batterijen lees je hier of vind het dichtstbijzijnde inleverpunt bij jou in de buurt!

Zoek inleverpunt

Wat doe jij met je lege batterij?

Wat doe jij met je lege batterij?

Lever ze in op het winkelcentrum bij jou in de buurt!

Het promoteam van Stibat is dit jaar in verschillende winkelcentra aanwezig. En wanneer je bij ons langskomt ontvang je een handige Batterij Bewaarbox! 

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Lees verder